Olemme erikoistuneet pelkopotilaiden hoitoon

Pelkopotilaiden hoito

Tarjoamme hammashoitopelkoisille potilaille mahdollisimman ystävällistä hoitoa ja pyrimme suorittamaan hammaslääkärikäynnin aikana tehtävät toimenpiteet aina mahdollisimman miellyttävän tuntuisesti käyttäen apuna tarvittavia kivunhoitomenetelmiä. Pelkopotilaiden hoidossa käytämme tarvittaessa apuna myös sedaatiota eli kevytnukutusta, joka on miellyttävä ja tehokas tapa lievittää pelon tunteita.

Toimipaikkamme on Riihimäki ja vastaanottomme löytyy keskustasta läheltä rautatieasemaa (noin viiden minuutin kävelymatkan päästä). Sijaintimme on kätevästi Hämeenlinnan ja Hyvinkään välissä, joista meillä käy myös paljon asiakkaita!

Hammaslääkäripelko on yleinen vaiva

Kärsitkö hammaslääkäripelosta? Kyseinen pelko on erittäin yleistä, sillä jopa noin puolet suomalaisista pelkää hammaslääkärillä käymistä ja osalla pelko on niin voimakasta, että hammaslääkärikäyntejä jää pitkäksikin aikaa väliin sen takia.

Pelon taustalla voi olla esimerkiksi aikaisemmat ikävät kokemukset hammashoidosta. Kun käyntejä on jäänyt väliin useampia, hampaat ovat voineet mennä huonoon kuntoon, mikä taas hävettää ja lisää pelkoa entisestään. Muista ettet ole ainoa, joka pelkää hammaslääkärillä käyntiä! Kun mainitset pelosta heti aikaa varatessasi, voimme tarjota hoidon sinulle sopivalla menetelmällä ja tehdä käynnistäsi mahdollisimman miellyttävän ja helpon kokemuksen.

Ota yhteyttä ja varaa aika numerosta 019-739898